هشتمین جلسه از سلسله نشستهای توسعه پایدار برای ایران، به پرونده توسعه محلی اختصاص دارد و قصد دارد با رویکرد یادگیری، به واکاوی اشتباهات و تجارب ناموفق در فعالیتهای توسعه محلی بپردازد.
👈هیچ تجربه ای کاملا موفق نیست و هیچ تجربه ای هم کاملا شکست خورده نیست. می خواهیم این بار، بر گوشه های «ناموفق» تجارب مان، متمرکز شویم. این جلسه، در واقع یک گردهمایی است برای دعوت به یک یادگیری جمعی؛ یک یادگیری جمعی از اشتباهات و شکست ها!
شاید شما هم مثل بسیاری از دغدغه مندان حوزه محرومیتزدایی، زیاد به این سوال برخورد کرده باشید که مدل مناسب برای مداخله در یک جامعه محلی و کمک به پیشرفت و آبادانی آن چیست؟ باور ما در مدرسه توسعه پایدار این است که پاسخ به این سوال، راحت نیست و برای یافتن راه حلهای موثر برای توسعه پایدار ایران عزیزمان، باید نگاهی درون زا داشته باشیم و با نگاهی ویژه به تجارب داخلی به توسعه دانش بپردازیم.
در همین راستا، بسیار پیش میآید که ما در جلسات ارائهای شرکت میکنیم که در آن گروهها و سازمانهای توسعهای، از تجربیات موفق خود میگویند و از این طریق به دنبال ترویج تجربیات و دانش توسعه محلی در کشور هستند. با این حال و علی رغم فواید انکارناپذیر چنین جلساتی، یکی از راههای مغفول مانده یادگیری و شاید یکی از بهترینهای آن، مرور و ارزیابی فعالیتهای گذشته و اشتباهات است.
✅در اشتباهات، درسهای زیادی برای یادگیری و رشد وجود دارد. با این نگاه، هشتمین جلسه از نشستهای «توسعه پایدار برای ایران» قصد دارد تا با ترویج این فرهنگ یادگیری در بین فعالین توسعه محلی و گروهها و سازمانهای توسعهای، با حضور متخصصان، صاحب نظران و فعالین این حوزه، به ارتقای بینش و افزایش دانش دغدغهمندان این حوزه نیز کمک کند.
شرکت در جلسه:
*پیشتر و در بهمن 1397، فراخوانی برای علاقهمندان به ارائه تجربه در چنین جلسهای منتشر شده بود. همه عزیزانی که در آن مقطع با ما در این باره مشارکت کردند، به پاس قدردانی برای شرکت در این جلسه دعوت خواهند شد.
*همچنین، این برنامه مهمانان ویژهای از میان اساتید دانشگاه و فعالین توسعه محلی در ایران نیز دارد که دارای تجربههای مرتبط با موضوع نشست هستند و در این رویداد به ارائه تجارب خود خواهند پرداخت.
*علاوه بر این، اگر در فراخوان قبلی مشارکت نداشتهاید، اما فکر میکنید تمایل به ارائه تجربه مرتبط با موضوع جلسه دارید، در صورت کفایت یادگیری تجربهتان، ممکن است بتوانیم شما را به فهرست ارائه دهندگان این رویداد نیز اضافه کنیم. در این باره با ما تماس بگیرید.
*نهایتا اینکه تعدادی ظرفیت خالی نیز باقی است که علاقهمندان به فعالیتهای محرومیت زدایی، فقرزادیی و به طور کلی توسعه محلی، جهت بهرهگیری از آموزههای ارائه دهندگان، میتوانند از طریق انجام ثبت نام در آدرس evand.com/sdschool در این رویداد شرکت کنند.
*با توجه به تخصصی بودن موضوع رویداد و ظرفیت محدود پیشبینی شده برای آن، شرکت در این جلسه فقط از طریق مجاری گفته شده در بالا امکان پذیر خواهد بود.
*چنانچه نیاز به اطلاعات بیشتر در این رابطه داشتید، با شماره تلفن 09127387710 (آقای محمد قاسمی-دبیر اجرایی نشست) تماس بگیرید.
زمان: سه شنبه 18 تیر-ساعت 4.5 تا 7
مکان: پژوهشکده سیاستگذاری دانشگاه صنعتی شریف
ارائه دهندگان:
ناصر نوربخش-فعال توسعه محلی و مسئول اتاق کارآفرینی مدارس در بنیاد توسعه کارآفرینی زنان و جوانان
علیرضا عبدالله زاده-دانش آموخته سیاستگذاری دانشگاه هاروارد و مدیر گروه توسعه و سیاستگذاری توس
محمد قاسمی-دبیر برنامه فقر و توسعه پژوهشکده سیاستگذاری دانشگاه شریف
هامون طهماسبی-فعال حوزه توسعه پایدار و بنیانگذار مدرسه توسعه پایدار دانشگاه صنعتی شریف
پوران اسماعیلی-مدیرعامل انجمن نیکوکاری یاران جامع
سعید شایان-راهبر اشتغال قرارگاه پیشرفت و آبادانی استان همدان