در این صفحه و به تدریج، محتوای وبینارهای گذشته مدرسه توسعه پایدار جهت خرید مخاطبان، درج خواهد شد. فیلم این وبینارها در طول برگزاری جلسات ضبط شده و از ابتدا تا به انتها(شامل ارائه و نیز بخش پرسش و پاسخ شرکت کنندگان) را در بر می گیرد. بعد از خرید هر وبینار، و در فاصله 24 ساعت، لینک دریافت ویدئوی وبینار برای شما ایمیل خواهد شد. اگر به هر دلیل لینک را دریافت نکردید و یا می خواستید که زودتر به محتوا دسترسی پیدا کنید، برای شماره 09129458095 در نرم افزار واتساپ پیام بگذارید. توجه کنید که فایل ارسالی، در اکثر نرم افزارهای پخش فیلم در کامپیوتر/لپ تاپ قابل نمایش است؛ اما برای نمایش در گوشی همراه ممکن است نیاز به نصب نرم افزار video player تکمیلی داشته باشید.
- فیلم کامل سخنرانی های همایش «آموزش در مسیر محرومیت زدایی»
مدت زمان: 3 ویدئوی 3 ساعته-جمعا حدود 9.5 ساعت
درباره موضوع: نیمه اردیبهشت سال 1399، مدرسه توسعه پایدار، با افتخار میزبان رویدادی بزرگ بود که به موضوع «آموزش در مسیر محرومیت زدایی» اختصاص داشت. در این رویداد که با استقبال بسیار خوب حدود 200 نفر شرکت کننده از فعالین آموزشی و اجتماعی از بیش از 50 شهر مختلف کشور برگزار شد، طی سه روز، سخنرانان متنوعی از گوشه و کنار کشور را گردهم آورد تا از نگاهی متفاوت به مسئله آموزش و مناطق کم برخوردار بپردازد.
درباره ارائه دهندگان: جمع متنوعی از 11 نفر از فعالین آموزشی در مناطق مختلف کشور؛ برای اطلاعات بیشتر، کلیک کنید
مخاطبان: گروههای مردم، دولتی و حاکمیتی فعال در عرصه توسعه محلی و محرومیتزدایی، وزارتخانههای آموزش و پرورش، و فرهنگ و ارشاد اسلامی، دانشگاهیان، فعالین حوزه تعلیم و تربیت در مناطق محروم، رسانه های مرتبط
>>>خرید فیلم کامل سخنرانی های همایش سه روزه «آموزش در مسیر محرومیت زدایی»: کلیک کنید
- وبینار «آشنایی با گزارش دهی مسئولیت اجتماعی/گزارش دهی پایداری سازمانها»
مدت زمان: 1 ساعت و 46 دقیقه
درباره موضوع: گزارش دهی مسئولیت اجتماعی یا گزارش دهی توسعه پایدار، مفهومی است که با گسترش روز افزون اهمیت توجه دنیای کسب و کار به مسائل جامعه و توسعه پایدار متولد شده و شرکت های زیادی در دنیا و حتی ایران به آن ورود کرده اند. این سمینار، مخاطبان را به شکل مقدماتی با این مفهوم، انگیزه های شرکت ها از پرداختن به آن و چگونگی بهره مندی بخش های مختلف جامعه از ظرفیت های آن آشنا می کند.
درباره ارائه دهنده: هامون طهماسبی، پژوهشگر توسعه پایدار است که در حوزه های مرتبط نظیر مسئولیت اجتماعی سازمانها، و توسعه محلی به کار آموزشی و مشاوره ای مشغول است. او بنیانگذار و مدیر فعلی برنامه «مدرسه توسعه پایدار» است.
مخاطبان: کلیه فعالین اقتصادی علاقه مند به توسعه پایدار ایران عزیزمان، و به ویژه مدیران و کارشناسان واحدهای مرتبط با مسئولیت اجتماعی و تعالی سازمانی و همچنین فعالین سازمانهای مردم نهاد که در حوزه مسئولیت اجتماعی(CSR) با شرکت ها در ارتباط هستند.
>>>خرید وبینار «آشنایی با گزارش دهی مسئولیت اجتماعی سازمانها»: 50 هزار تومان-کلیک کنید
- وبینار «بیان تجربه یک سفر توسعه ای و آموزنده به کنیا»
مدت زمان: 2 ساعت و 20 دقیقه
درباره موضوع: کنیا، کشوری نسبتا کوچک و در شرق آفریقا، به عنوان آزمایشگاه توسعه در دنیا شناخته میشود. فقر مطلق مردمان این کشور در مقیاس گسترده، موضوع جذابی برای سازمانهای پژوهشی و علمی دنیا شده تا در آن سرنخ های توسعه و فقرزدایی را دنبال کنند. تعداد و ابعاد مداخلههای اجتماعی بیرونی در این کشور بسیار زیاد است و آن را به یک مقصد مهم برای فعالیت گروههای پژوهشی و سازمانهای بین المللی گوناگون تبدیل کرده است.
امین یوسفی، مدتی پیش، از طرف دانشگاه LSE و در قالب پروژه درس «طراحی نوآوری اجتماعی» راهی یکی از بزرگترین زاغه نشین های دنیا با بیش از 2 میلیون جمعیت در نزدیکی نایروبی(پایتخت کنیا) شد. در این سمینار آموزشی، ضمن شنیدن تجربه سفر 10 روزه امین یوسفی به این کشورو آشنایی با حال و هوای زندگی مردمان آن، با نگاهی انتقادی به گفتگو راجع به مواجهه سازمانهای بینالمللی با کشورهای فقیر در پروژههای پژوهشی-توسعهای خواهیم پرداخت.
درباره ارائه دهنده: محمد امین یوسفی، در حال حاضر و با حمایت «موسسه حامی علوم انسانی» مشغول به تحصیل در رشته «نوآوری و کارآفرینی اجتماعی» در دانشگاه LSE (مدرسه اقتصاد لندن) است. زمینه کلی علاقهمندی او، رویکردهای نوآورانه در مقابله با فقر است و به طور مشخصتر، بر دو حوزه سرمایه گذاری اجتماعی(social investment) و مدل های رشد در بنگاه های اجتماعی، تمرکز دارد.
مخاطبان: عموم فعالین اجتماعی و سازمانهای مردم نهاد به ویژه پژوهشگران، فعالین و دنبال کنندگان مباحث توسعه و فقرزدایی؛ کارشناسان و مدیران دستگاههای دولتی و حاکمتی و سیاستگذاری در حوزه فقر و محرومیت زدایی، و تمامی ذهنهای یادگیرندهای که دوست دارند به پیشرفت و آبادانی ایران عزیزمان، یاری برسانند و به دنبال آشنایی با تجارب بینالمللی در این حوزه هستند.
>>>خرید وبینار «بیان تجربه یک سفر توسعه ای و آموزنده به کنیا»: 20 هزار تومان-کلیک کنید