فراخوان معرفی پویش‌های اجتماعی

فراخوان معرفی پویش‌های اجتماعی محلی تاثیرگذار و تحول آفرین در شهرستان‌ها و نواحی روستایی مختلف کشور

مدرسه توسعه پایدار، به دنبال شناسایی پویش‌های اجتماعی مردمی و محلی است که در گوشه و کنار کشور، با هدف کمک به توسعه پایدار و پیشرفت منطقه خود (شهر یا نواحی روستایی و عشایری) و برای حل یک مسئله یا دغدغه اجتماعی و فرهنگی شکل گرفته‌اند.

مخاطبان فراخوان

1- فعالین اجتماعی، فعالین اقتصادی، نخبگان، یا خبرگان جوامع محلی که تلاش کرده‌اند با تجمیع توان‌های مردمی و با راه‌اندازی جریان‌های مردمی و پویش‌هایی به دست اهالی محلی به رفع مسائل و معضلات اجتماعی کمک نمایند و اتفاقی مثبت در جامعه پیرامونی خود رقم بزنند و در نتیجه بر جریانات توسعه و پیشرفت و آینده مناطق خود اثرگذار باشند، منظور ما هستند.
2- در ضمن دقت کنید که تجارب شکست‌خورده و ناموفق هم برای ما جذاب و حاوی درس‌آموخته هستند و از طرح‌شدنشان استقبال می‌کنیم!

1- ما به دنبال پویش‌های «مردمی» هستیم و حرکت‌های مشابهی که توسط دستگاه‌های دولتی، شهرداری‌ها و یا نهادهای حاکمیتی اجرا شده‌اند، موضوع این فراخوان نیستند.
2- ما به دنبال پویش‌هایی هستیم که مخاطبشان نیز مردم باشد و آنها را به تکاپو برای بهبود شرایط زندگی خود با اندیشه «مسئولیت اجتماعی» بیاندازد..لذا پویش‌های سیاسی یا مطالبه‌گری از مقامات محلی و سایر پویش‌های از این‌دست در موضوع این فراخوان نمی‌گنجند.

فرقی نمی‌‌کند موضوع پویش‌ها چه باشد و هدف آنها یک مسئله محیط زیستی باشد یا تغییر یک رفتار اجتماعی. مهم این است که تلاش شده باشد که بخشی از مردم، با کمک همدیگر به بهبود شرایط محل زندگی خود بپردازند.

هدف فراخوان

ما ضمن ارتباط با بانیان و برگزارکنندگان این پویش‌ها، از تجارب منتخب و حاوی درس‌آموزی ویژه، دعوت می‌کنیم که در همایشی که در بهار 1403 توسط دانشگاه صنعتی شریف برگزار می‌شود شرکت کنند و تجربه خود را جهت یادگیری فعالین و دغدغه‌مندان اجتماعی سایر نقاط کشور، به اشتراک بگذارند.

چنانچه خودتان، بانی و دست‌اندرکار یک پویش خاص با ویژگی‌های بالا بوده‌اید، و یا اینکه پویشی با این ویژگی‌ها را می‌شناسید، سپاسگزار می‌شویم که از طریق تماس تلفنی یا درج پیام به شماره 09129458095 در تلگرام، ارسال ایمیل به iransdschool@gmail.com و یا پر کردن فرم زیر، آنها را به ما معرفی کنید.